veze i poznanstva

utorak, 24. siječnja 2012.

Ljubav i veze

Ljubav i veze

Sretna ljubav

Priroda nikad nije težila da ljudka duša ostane sama. Priroda nas ne odvaja od ostalih ljudi, ona nas spaja. Ona uvijek traži način da održi ljudski rod i život na zemlji, da izgrade ljubav i veze. Samo naš ego nas može rastaviti od osbo keja nam se sviđa ili ne. Dvije duše koje spoji priroda najčešće su zauvijek zajedno bez prekida u nekoj vezi, ljubavnoj vezi. Naša duša nema emocija, ona ima zadatak pronači nam istu osobu koja će stvoriti razne emocije na tijelu i u našem umu. Zato tražimo srodne duše koje nam odgovaraju i teže savršenstvu prema našim kriterijima.


Ljubavne veze


Da bi neka osoba bila sretna treba imati neku sretnu vezu iz koje se dogodi ljubav. Ljubav se ne dogodi u trenutku, nego treba vremena da se neka osoba zavoli. Sve one emocije koje se događaju kad upoznamo neku osobu su stanje ljubavi koja se zove zaljubljenost. Tek nakon nekoliko mjeseci ili godina zavolimo neku osobu i tek tada pokazujemo pravu ljubav koja je čvrst oslonac svake veze. Ljubav i veze su zato jako bitni kod nekih osoba. Pomoću ljubavi i veza gradimo neke svoje emocije koje nas obasipaju i čine nas sretnijim. Ljubav je kao neka navika koji dobijamo kroz godine i ako nam je netko oduzme najčešće smo loše volje. To je jedan način ovisnosti koje se teško izličiti, a o njoj ovisi cijeli svijet i sva ljudska populacija.


Osjećaji



Mnogi svoje osjećaje iskazuju sa cvijećem, a to je jedan od neverbalnih jezika današnjice. Svatko od nas je poklonio barem jedno u životu nekom cvijet i tako poslao ljubavnu poruku. Najviše smisla za iskazivanje ljubavi daje se kad pokonimo ružu. Svaka boja ruže ima neku svoju poruku. Bijela ruža se daje kad vam je za nešto žao ili ste nešto krivo napravili. One također imaju i neke druge značaje. Bijela ruža simbolizira i čistoću, nevinost, nešto nježno. Žuta ruža simbolizira sreću i ljubav, pa zato kad ste sretni u nekoj vezi najbolje je potražiti žute ruže i pokloniti je svojim djevojkama ili simpatijama. Ljubičasta ruža simbolizira ljepotu, roza ruža je ruža za  zahvalnost. Mnogi drugi osjećaji se mogu izraziti i sa nekim drugim cviječem.  Najviše smisla za pokloniti nekome cvijet je crvena ruža koja naše ljubavi i veze dovodi na jedan novi nivo.


1 komentar: