veze i poznanstva

utorak, 24. siječnja 2012.

Veze i poznanstva

Veze i poznanstva

Cure za upoznavanje


Ima puno ljudi koji svoje partnere nađu na radnom mjestu. Ima to puno prednosti ali i nedostataka. Takve veze i poznanstva ne završe uvijek u najboljem redu.  Svaki čovjek treba imati i malo vremena za sebe i druge kolege koji s njim rade a ne biti samo sa osobom s kojom je u vezi. Bitno je da su radzvojena radna mjesta, pa će imati više želje za druženje kad stignu u kuću. Preko takvih veza i poznanstva uvijek dođe do nekog okršaja ili svađe. Više nesmijemo pričati sa određenim osobama, neidemo više na ručkove s prijateljima, nego se samo bavimo osobom s kojom smo u vezi. Zato se trebamo odlučiti kakav život i kakvu vezu želimo imati. Dali je to ljubavna veza, poslovna ili veza na jednu noć u kojoj zadovoljavamo sam neke bitne ljudske potreba. Ipak ako nam se osoba koja s nama radi jako sviđa, onda nije bitno ništa drugo, nego samo da krenemo s njom u vezu. Aka nam se to ne ostvari, večinom smo tužni i potišteni i nemamo više volje za ništa, pa tako ni za posao. Jedna od nedostataka takve veze je da ako prekinemo s osobom koja s nama radi, moramo je trpjeti svaki dan na poslu tako dugo dok se ne pomirimo s tim ili dok jedna osoba ne ode na drugo radno mjesto. Zato potražite svoje veze i poznanstva na nekim drugim mjestima jer omiljeni lokal je lakše zamijeniti nego posao.

Brak i veza


Brak je jedan od načina da se maknemo od svakodnevnih obaveza i krenemo u novi život sa partnerom ili partnericu koja nas nadpounjuje i pruža nam neku sigurnost. Veze i poznanstva treba svačati ozbiljno i treba se zainteresirati za njih da bi one funkcionirale. U vezama i poznanstvu bitno je da radite kompromise i da krenete u novom smijeru u novi život. Često dolazimo do zanimljivih trenutaka u braku koji nas ispunjuju i daju nam do znanja kako je brak jedan način udruživanja koji nam pruža više mogućnosti. Da bi ušli u bračne veze trebamo biti zreli i ponašati se ozbiljno. Kad pronađemo osobu za brak onda smo spremni i za djecu. Djeca večinom predstavljaju velik problem ali oni nam donose radost i smijeh u naš život. Bitno je da djeci pružimo ljubav i topli dom a oni će se brinuti o nama kad mi ostarimo. Ima i slučajeva kad se djeca ne žele brinuti o svojim roditeljima pa ih šalju u razne domove. Djecu zato treba odgajati i učiti lijepom ponašanju da nebi i mi završili u nekom domu za nemočne i strije.

Poznanstvo i dopisivanje


Ako ste sami i nemate nikog da bi se darivali u vrijeme blagdana, iskoristite veze i poznanstva i pronađite osobu koja će ispuniti vaša očekivanja. Ili možete kupiti darove za svoje nečake ako ih imate ili neku daljnu rodbinu. Možda vam oni tada predlože osobu koja bi vam odgovarala i sa koji+om bi se mogli dopisivati ili krenuti u vezu. Zato treba krenuti u traženje osobe ili posjetite neke stare prijatelje ili rođake. Kad tražimo neku osobu uvijek moramo sebe staviti na vrh ili na prvo mijesto. Kad priđemo nekoj osobi koja nam se sviđa moramo ostaviti što bolji, i što jači dojam da bi nas ta osoba zapamtila i izašla s nama na neku večeru ili piće. Moramo se predstaviti ali i tražiti da se i ona predstavi na odgovarajući način. Tek tada možemo krenuti u vezu koja će nam pomoću u ostvarenju našeg životnom mota.

Nema komentara:

Objavi komentar